SmartMetals

Sky-Lite Holland startte in 1989 met de verhuur van licht- en geluidsapparatuur. Al snel kregen ze de vraag naar verpakkingsoplossingen voor de AV apparatuur. Hierop heeft Sky-Lite Holland ingespeeld met het produceren van flightcases onder de merknaam TechnoCase. 

De TechnoCase flightcases werden een groot succes. De vraag naar de kwalitatief hoogstaande verpakkingsmaterialen was zo groot dat Sky-Lite Holland besloot te stoppen met de verhuur van AV apparatuur om zich volledig te richten op de productie van de TechnoCase flightcases.

Door de jaren heen ontstond er bij distributeurs, installatiebedrijven en verhuurbedrijven een grote behoefte aan goede ophangsystemen voor projectoren en flatscreens. Sky-Lite Holland besloot in de behoefte te voorzien en startte in 2004 de ontwikkeling van een lijn audiovisuele ophangsystemen onder de merknaam SmartMetals®.

Om het succes en de groei van de afgelopen jaren te continueren, besloot Sky-Lite in 2011 dat het beter voor beide organisaties was om hun business verder te vervolgen als twee afzonderlijke B.V.’s: Sky-Lite Holland B.V. met de focus op flightcases en SmartMetals Mounting Solutions B.V. voor de ophangsystemen voor projectoren en flatscreen. Nu een heel aantal jaren verder is de samenwerking nog steeds actueel. Voor de producten van SmartMetals kunt u op www.smartmetals.nl terecht. Voor Flightcases met Smartmetals producten neemt u contact met ons op.